SPORT INVALIDA: Bronze Kesleru i Rankovićevoj

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT INVALIDA: Bronze Kesleru i Rankovićevoj


Borislava Perić-Ranković i Zlatko Kesler, osvojili su bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u stonom tenisu u Gvanžuu.
Borislava je bila prva u grupi, a u polufinalnom je izgubila od Kineskinje Zou Xing 3:2, koja je u petom setu dobila na razliku 15:13. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << U borbi za bronzanu medalju naša takmičarka je sa 3:0 pobedila Lu Pi Cun sa Tajvana. Šampionka je Kineskinja Zou Xing, a druga je Koreanka Mun.
- Pošto sam zbog porođaja imala pauzu i tek od maja uzela reket u ruke, prezadovoljna sam što sam se našla na pobedničkom postolju. Ostaje žal za izgubljenim polufinalnim mečom na razliku, ali to je sport. Kada se sve uzme u obzir, i dalje sam prva Evropljanka - zadovoljna je Borislava.
Kesler je u polufinalu poražen od Kineza Fenga 3:1, a u meču za bronzu savladao je prvog nosioca Francuza Meriena - 3:1. Feng se na kraju okitio zlatom, a srebro je pripalo Nemcu Šmidbergeru.
A. A.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.