SPEKTAKL U RIMU: Novak napravio šou za publiku na golf egzibiciji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 14:27

SPEKTAKL U RIMU: Novak napravio šou za publiku na golf egzibiciji (VIDEO)

Najbolji teniser sveta odlučio da malo pauzira od turnira.

Novak Đoković odlučio je da posle uspešne američke turneje tokom koje je osvojio Masters u Sinsinatiju i 24. gren slem titulu pobedom na Ju Es Openu i plasmana na finalni turnir Dejvis kupa, uzme pauzu kada su u pitanju teniski turniri i zbog toga ne igra na azijskoj turneji.

Umesto toga je najbolji teniser sveta odlučio da igra na egzibicionom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ol-star golf tunriru u Rimu i ponovo se posle Vimlbdona našao na travnatoj podlozi, mada ne u svom sportu, ali se veoma dobro snašao i stigao da zabavi publiku.

.@DjokerNole gets the #AllStarMatch under way 🙌 #RyderCup pic.twitter.com/MD6b8tNk0Q

— Ryder Cup (@rydercup) September 27, 2023

OsimNovaka Đokovića, na ovom turniru učestvuju vozač Formule 1 Karlos Sainc, kao i bivši fudbaleri Andrej Ševčenko i Geret Bejl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.