ŠPANAC UVEREN: Samo Siner može da zaustavi Karlosa i Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 10:48

ŠPANAC UVEREN: Samo Siner može da zaustavi Karlosa i Novaka

Ne vidi da neko drugi može da stane na put dvojici najboljih tenisera.

Karlos Alkaraza i Novak Đoković su bez sumnje najveći favoriti na Ju Es Openu. Španac brani titulu prošle godine, dok srpski teniser nije ni učestovoao jer nije mogao da uđe u SAD pošto nije bio vakcinisan protiv korone.

Oba tenisera su stigla u drugu nedelju turnira. Alkaraz će igrati protiv Italijana Matea Arnaldija, dok Novaka očekuje meč protiv Hrvata Borne Goje. Novi direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala Dejvis kupa i nekadašnji španski teniser Felisijano Lopez smatra da samo jedan igrač može da zaustavi Španca i Srbina u osvajanju trofeja u Njujorku, a to je Janik Siner koji je u trećem kolu bio bolji u četiri seta pd Stena Vavrinke.

 - Siner je neko ko može da zaustavi Alkarasa, njihovi mečevi su oduvek bili veoma teški. Mislim da je on neko ko može da zaustavi Alkaras i Đokovića. Verovatno je jedini, ne vidim nikog drugog ko bi mogao da pobedi ovu dvojicu - rekao je Lopes za Super Tenis.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.