ŠOK U MONTE KARLU: Švarcman POČIŠĆEN sa terena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 20:11

ŠOK U MONTE KARLU: Švarcman POČIŠĆEN sa terena!

Norvežanin iznenadio devetog tenisera sveta.

Premalo uzbuđenja doneo je današnji dan u Monte Karlu gde se održava ATP Masters turnir serije 1000. Osim pobede Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića, uloge favorita opravdali su i  Aleksandar Zverev koji se plasirao u osminu finala pošto je pobedio šampiona Kaljarija Lorenca Sonega sa 6:3, 6:3.

Peti nosilac je slavio protiv 28. tenisera sveta za sat i 39 minuta igre. Bolje je servirao Zverev, sigurniji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u situacijama kada se suočavao sa brejk loptama, pa je zabeležio maksimalnu pobedu.

Bolje je Nemac počeo meč, pa je poveo 4:1. Ipak, u završnici seta je Sonego uspeo da nadoknadi izgubljeno i priđe na 4:3. Ipak, Zverev mu je ponovo oduzeo servis gem, a onda iskoristio treću set loptu.

Po brejk su napravili i jedna i drugi na početku drugog seta. Usledio je dug gem na servis Zvreva, ali je Nemac spasao brejk loptu. Bolje je potom zaigrao Nemac, koji je u završnici napravio dva brejka i došao do trijumfa.

Rival u borbi za četvrtfinale biće mu 15. teniser sveta David Gofan, koji je bio ubedljiv protiv Marka Čekinata 6:4, 6:0.

Starting strong 💪@AlexZverev downs Sonego 6-3, 6-3 to reach the R16 in Monte Carlo. #RolexMCMasters pic.twitter.com/0ZgD1BAbbN

— ATP Tour (@atptour) April 14, 2021

Ulogu favorita opravdao je i Andrej Rubljov.

Naime, Salvatore Karuzo nije imao rešenja za igru ruskog tenisera, koji je slavio 6:3, 6:2. Šesti nosilac će u osmini finala da igra protiv Roberta Bautiste Aguta, koji je deveti favorit turnira. Španac je u drugom kolu pobedio Tomija Pola 6:3, 6:4.

Jedino iznenađenje dana priredio je Kasper Rud koji je iznenadio Dijega Švarcmana.

Norvežanin je savladao devetog tenisera sveta sa 6:3, 6:3.

Rud će u trećem kolu odmeriti snage sa Pablom Karenjom Bustom koji je eliminisao Karena Hačanova – 6:2, 6:3.

Kristijan Garin je pobedio Džona Milmana 6:1, 6:4 i tako je zakazao duel sa četvrtim nosiocem Stefanosom Cicipasom. Luka Puj je u najdužem meču dana nadigrao Alekseja Popirina 7:5, 2:6, 6:3. Francuzu će sledeći rival biti Alehandro Davidovič Fokina.

Day 4⃣ done & dusted 😤 #RolexMCMasters

🇧🇬 Dimitrov d. Chardy 🇫🇷

🇮🇹 Fognini d. Thompson 🇦🇺

🇨🇱 Garin d. Millman 🇦🇺

🇷🇺 Rublev d. Caruso 🇮🇹

🇷🇸 Djokovic d. Sinner 🇮🇹

🇳🇴 Ruud d. Schwartzman 🇦🇷

🇧🇪 Goffin d. Cecchinato 🇮🇹

— ATP Tour (@atptour) April 14, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.