SJAJNE POBEDE SRPSKOG TENISA: Đere bolji od Italijana - Kecmanović nadigrao Tompsona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2020, 15:43

SJAJNE POBEDE SRPSKOG TENISA: Đere bolji od Italijana - Kecmanović nadigrao Tompsona!

Dobre vesti iz Kicbila.

Srpski teniseri Laslo Đere i Miomir Kecmanović plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira u Kicbilu, pošto su uspešno prebrodili prepreke u drugom kolu. Đere je potvrdio da mu je šljaka omiljena podloga trijumfom nad Janikom Sinerom, dok je Kecmanović lako izašao na kraj sa Džordanom Tompsonom.

Momak iz Sente je, nakon uspešno prebrođenih kvalifikacija, ostvario i drugu pobedu u glavnom žrebu, što će mu sigurno značiti za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samopouzdanje.

Đere je savladao Sinera rezultatom 6:4, 6:4, tako što je u prvom setu napravio jedan brejk na startu, a drugom imao dva, koja je uspeo da sačuva.

Laslo će se u narednoj rundi sastati sa pobednikom meča Sebastijan Ofner – Dijego Švarcman.

Među najboljih osam plasirao se i Miomir Kecmanović, koji je potvrdio da mu zemljana podloga mnogo više odgovara nego Tompsonu – 6:2, 6:2.

Miomir je dominirao od prvog do poslednjeg gema i posao završio za 65 minuta igre, pa će se za polufinale boriti sa Federikom Delbonisom, koji je u dva seta izbacio Nikoloza Basilašvilija.

Prethodno je Dušan Lajović nastavio sa slabim partijama i izgubio od 118. igrača sveta – Janika Hanfmana.

Turnir u Kicbilu igra se za nagradni fond od 542.695 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.