SERIFOVICKA TRENIRALA TENIS Mogla sam da budem Marija Sarapovic

Izvor: medio.rs, 04.Mar.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIFOVICKA TRENIRALA TENIS Mogla sam da budem Marija Sarapovic

Majka evrovizijske pobednice želela je da joj ćerka postane zvezda belog sporta, ali ona se na kraju ipak opredelila za muziku

Marija Šerifović otkrila je da je kao devojčica sedam godina trenirala tenis i da je imala priliku da odigra meč s Novakom Đokovićem!

Majka Verica želela je da joj ćerka postane zvezda belog sporta, kao njena imenjakinja Marija Šaraopova, ali se ona na kraju ipak opredelila za muziku.

Otkad se na Instagramu pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mogućnost emitovanja videa uživo, Marija često to koristi kako bi odgovarala na pitanja fanova. Pošto su oni radoznali i pitaju je sve i svašta, tako svaki put o njoj saznamo nešto novo. Ali niko nije ni pretpostavljao da je Marija nekad aktivno trenirala tenis i razmišljala o tome da joj to jednog dana bude profesija.

- Zbog čega nisi trenirala košarku ili odbojku, sad bi imala visinu - pitao ju je jedan fan, a Šerifovićka je odgovorila:

- A zbog čega vi mislite da ja nikada ništa nisam trenirala?! Trenirala sam tenis sedam godina!

Pevačica tvrdi da je sparingovala s najboljim srpskim teniserom.

- Igrala sam i s Novakom Đokovićem u Parizu, prebacivali smo loptice preko mreže - otkrila je Marija.

Da je nastavila da trenira beli sport, njeni obožavaoci su sigurni da bi napravila velike rezultate na turnirima, baš kao što je uradila i u muzici, a možda bi i pretekla svoju imenjakinju Mariju Šarapovu.

I oni vole beli sport

ILDA I FILIP SE NISU PROSLAVILI

Marija nije jedina s javne scene koja je trenirala tenis. Najpoznatiji među njima je Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića i dečko Aleksandre Prijović.

On je, po uzoru na oca, godinama pokušavao da uspe u tome, ali mu to nije pošlo za rukom. I ćerka Šabana Šaulića Ilda takođe je trenirala ovaj sport, ali je rano shvatila da je to ne zanima previše, pa se posvetila muzici.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.