SENZACIJA NA VIMBLDONU: Natalija Stevanović eliminisala bivšu broj 1

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:56

SENZACIJA NA VIMBLDONU: Natalija Stevanović eliminisala bivšu broj 1

Najveći uspeh u karijeri za srpsku teniserku.

Srpska teniserka Natalija Stevanović napravila je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Vimbldona. Ona je eliminisala bivšu svetsku broj 1 Karolinu Pliškovu (6:2, 6:3) i plasirala se u drugo kolo turnira u Londonu.

Natalija je trenutno 225. igračica sveta i jasno je da joj je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveća pobeda karijere, a do nje je stigla poprilično lagano.

Svega nešto više od sat vremena je bilo potrebno našoj igračici. U prvom setu ključni je bio šesti gem. Došla je Natalija do brejka i do kraja ovog dela igre nije dozvolila protivnici nijedan gem za suvereno vođstvo.

Nastavak meča slična priča. Razlika je bila ta što je Stevanovićeva oduzela servis Pliškovoj već na samom startu drugog seta. Zaista, neočekivan rasplet imajući u vidu ATP rang listu pošto je srpska igračica nastavila sa odličnom igrom i mirno privela meč kraju.

Nemica Korpač će biti sledeća protivnica Natalije Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.