Rus u Hamburgu do prve titule u karijeri

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 23:51

Rus u Hamburgu do prve titule u karijeri

Holandska teniserka Aranča Rus osvojila je prvu WTA titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Hamburgu bila bolja od Nemice Nome Nohe Akugue 6:0, 7:6(3).

Obe teniserke su igrale svoje prvo WTA finale, a do titule je stigla 32-godišnja Rus koja je posle sat i 45 minuta slavila protiv 19-godišnje Nemice.

Rus se bolje nosila sa pritiskom na početku meča, dok je igru Akugue poremetio niz neiznuđenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grešaka. Nemica je imala ukupno 46 neiznuđenih grešaka, u poređenju sa 23 koliko je napravila njena protivnica.

Akugue je zaigrala mnogo bolje u drugom setu, uspela je da spasi dve meč lopte u desetom gemu, potom još dve u taj-brejku, ali nije uspela da preokrene rezultat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.