Runeu je ovo protiv Đokovića prošlo FOTO

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 00:19

Runeu je ovo protiv Đokovića prošlo FOTO

Danski teniser Holger Rune nije bio zadovoljan sudijskom odlukom na meču trećeg kola Završnog mastersa u Torinu.

Rune je u duelu sa Janikom Sinerom kasno zatražio video proveru, koja mu je zbog toga uskraćena.

On je želeo da proveri sopstveni servis za koji nije proglašen aut, a nakon što je već izgubio poen. Time bi umesto izgubljenog poena došao na drugi servis.

Međutim, to je prekasno uradio, a nakon njegovih burnih protesta se gledala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video provera u kom trenutku je zatražio istu, posle čega se utvrdilo da to nije uradio na vreme.

Rune se ni posle toga nije mirio sa takvom odlukom, pokušao da objasni svoje zahteve i tako navukao bes publike u Torinu na sebe.

Podsetimo, nešto slično se desilo i na meču četvrtfinala Mastersa u Parizu protiv Novaka Đokovića, kada je zatražio proveru prethodnog udarca tek kada je video da je loptica nakon njegovog udarca otišla u aut.

Ostatak meča Sinera i Runea možete pratiti putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.