Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 03:32

Runeova muka pregolema

Ovaj 19-godišnji teniser je u jučerašnjem finalu turnira u Minhenu pobedio Holanđanina Botika van de Zandšulpa sa 6:4, 1:6, 7:6, a uz novčanu nagradu dobio je i automobil.
Rune je pre godinu dana upravo u Minhenu osvojio svoj prvi ATP turnir u karijeri. I tada je za nagradu dobio automobil.
„Dva sportska automobila, ali i dalje bez vozačke dozvole“, rekao je Rune, prenosi agencija Hina.
„Još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nisam dobio vozačku dozvolu. To je na mojoj listi, ali oduzima puno vremena“, rekao je Danac u intervjuu za Bild.
On je naveo da je automobil od prošle godine postao „porodični“ automobil i da ga uglavnom vozi njegov otac.
„Mislim da će neko drugi iz moje porodice dobiti ovaj auto“, rekao je sedmi teniser sveta i dodao da bi na kraju ove sezone konačno trebalo da položi vozački ispit i dobije dozvolu.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Na prodaju Ferrari F40 koji je pripadao Alenu Prostu

Izvor: AutoBlog, 27.Apr.2023

Nakon što je postao svetski šampion Formule 1 s McLarenom 1989. godine i osvojio treću titulu, Alen Prost je prešao u Ferrari gde je dobio Ferrari F40. Ovaj automobil je sada ponuđen na prodaju. Kuća RM Sotheby's navodi da je Prost potvrdio preuzimanje Ferrarija, registrovao ga je u Francuskoj,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.