Rune izgubio, iznervirao publiku, sudija mu održao lekciju VIDEO

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 08:48

Rune izgubio, iznervirao publiku, sudija mu održao lekciju VIDEO

Alehandro Davidovič Fokina i Holger Rune korali su da igraju tri sata i šest minuta da bi rešili ko će u osmunu finala u Madridu.

Pobedio je španski teniser sa 7:6 (1), 5:7, 7:6 (5) i tako zakazao okršaj sa Bornom Ćorićem.

Meč nije mogao da prođe bez tenzija, što je postalo karakteristično kada igra mladi danski teniser.

U prvom setu, presuđeno je da je njegov drugi servis bio dobar, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fokina se pobunio protiv odluke elektronike.

Dok je Fokina bio u raspravi sa sudijom Karlosom Bernardesom i čekao ulazak na teren supervizora, Rune je prišao i stopalom obrisao trag, što je izazvalo lavinu negodovanja na tribinama.

Rune se potom požalio sudiji na to što je publika okrenuta neprijateljski prema njemu.

I potom je usledila lekcija iskusnog stručnjaka Runeu, koju će morati dobro da upamti.

"Reći ću ti jednu stvar i to važi za ceo meč. Rekao sam ti i u Monte Karlu... Postoji publika koju ne možeš da kontrolišeš ako radiš takve stvari. Ako igraš samo tenis, oni neće raditi ništa drugo. Samo pokušavam da ti pomognem da prođeš kroz ovo. Imam iskustva, nećeš moći da igraš ako se umešaju. Po njima, ti si obrisao trag. Nije bilo razloga za to", rekao mu je Bernardes.

Rune se branio kako nije uradio ništa sporno, ali sve to je delovalo neuverljivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.