Rune i Tim odustali od egzibicije u Oslu

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 13:09

Rune i Tim odustali od egzibicije u Oslu

Holger Rune i Dominik Tim odustali su od takmičenja na UTS egzibiciji u Oslu.

Reč je o takmičenju čiji je osnivač poznati teniski stručnjak Patrik Muratoglu.

Mnogo se očekivalo od nastupa mladog Danca i Austrijanca, koji je 2020. osvojio US Open, ali su se povukli zbog bolesti.

"Nažalost, osećam posledice trovanja hranom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uprkos svim mojim naporima, nisam u stanju da izađem na teren. Dopala mi se atmosfera ovde u Oslu i svo to uzbuđenje oko UTS. Žao mi je zbog navijača, nadam se da se vidimo uskoro", poručio je u izjavi Dominik Tim.

S druge strane, Rune nije naveo razlog odustajanja, mada je poznato da je nedavno imao problema sa bolovima u laktu i podlaktici, zbog čega je predao meč u polufinalu u Monpeljeu.

"Zaista mi je žao što ne mogu da nastavim da igram u Oslu. Nisam se dobro osećao protekloh dana i nisam u stanju da igram na zadovoljavajućem nivou. Uživao sam ovde, dao sam sve od sebe u subotu. Zaista je posebna stvar igrati ovde na severu. Dopada mi se ta energija", poručio je Rune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.