Rune i Alkaras su kao Novak iz mlađih dana

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 22:09

"Rune i Alkaras su kao Novak iz mlađih dana"

Arno Klemon, bivši francuski teniser, smatra da će predstojeći Rolan Garos biti veoma otvorenog karaktera.

Rafael Nadal, koji je prošle godine po 14. put osvojio pehar u Bulonjskoj šumi, neće igrati ovog puta, što otvara šansu drugima.

Klemon je u analizi za "Ekip" rekao kako nova generacija tenisera, koju predvode Karlos Alkaras i Holger Rune, ima velike izglede da ostvari odličan rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Rune i Alkaras imaju isti mentalitet kao i Đoković kada je stupao na scenu kada su Federer i Nadal već dominirali. Za njih čini se da ništa nije nemoguće", smatra Klemon.

Francuz je posebno apostrofirao Alkarasa koji je ove sezone pokazao da je u odličnoj formi.

Španac će i pored poraza u Rimu, od ponedeljka ponovo preuzeti čelnu poziciju na ATP listi.

"Alkaras je brzo izgubio u Rim,u, ali zar mu nije bilo potrebno malo odmora posle intenzivne serije turnira? Nije Nadal taj koji je želeo da bude ovako... I takođe imam utisak da ne smemo da zaboravimo Cicipasa koji je ovde imao odlične rezultate i ima snagu koja je potrebna za igru na šljaci", poručio je Klemon.

Rolan Garos je na programu od 28. maja do 11. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.