Rune: Pamtim finala Novaka i Rafe u Rimu

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 10:28

Rune: Pamtim finala Novaka i Rafe u Rimu

Mladi danski teniser Holger Rune veruje da će u Rimu napraviti dobar rezultat, jer dolazi u glavni grad Italije posle kraćeg odmora.

Rune je uzbuđen što će igrat na Mastersu u Rimu za koji ga vežu sjajni mečevi koje je gledao, dok je posebno apostrofirao duele između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

"Italijanski navijači vole strast i vole kada se igrači bore do kraja. Video sam mnogo finala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovde s Novakom i Rafom, to su uvek bila neverovatna finala. I ja se uvek borim do kraja, lake pobede se ne mogu očekivati, jer ima mnogo dobrih igrača na Turu“, kaže Holger Rune.

Rune je na Mastersu u Madridu poražen od Španca Alehandra Davidoviča Fokine, dok je pre toga bio bolji od Aleksandra Bublika.

Mladi Danac u drugom kolu Mastersa čeka boljeg iz duela Artura Filsa i Huana Manuela Serundola. Dok je duel protiv Novaka Đokovića moguć u četvrtfinalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.