Rubljov za prvi, Rune za drugi masters u karijeri

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 10:07

Rubljov za prvi, Rune za drugi masters u karijeri

Ruski teniser Andrej Rubljov i Danac Holger Rune igraće u finalu mastersa u Monte Karlu od 14.30 sati.

Rus je do finala stigao posle pobede nad Amerikancem Tejlorom Fricom od 2:1 posle preokreta, dok se Rune se trijumfom protiv Janika Sinera takođe posle tri seta plasirao u borbu za trofej.

Rubljovu će ovo biti treće finale nekog matersa, dok će mladi danski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniser prvi put igrati u finalu Monte Karla, a drugi put u finalu turnira iz serije 1000.

Rus će pokušati da dođe do prvog mastersa u karijeri, a Rune će, posle osvojenog Pariza prošle godine kada je u finalu pobedio Novaka Đokovića, pokušati da bude najbolji i u Monte Karlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rubljov sa ivice ambisa do prve masters titule u karijeri

Izvor: B92, 16.Apr.2023

Ruski teniser Andrej Rubljov trijumfovao je u Monte Karlu i tako osvojio prvu masters titulu u karijeri...Šesti igrač sveta je do pobede nad Holgerom Runeom stigao posle preokreta i više od dva i po časa igre – 5:7, 6:2, 7:5...Imao je zaostatak u setovima, a u odlučujućem je gubio 4:1. To ga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.