Rubljov: To je nedopustivo VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 11:43

Rubljov: To je nedopustivo VIDEO

Ruski teniser Andrej Rubljov izvinio se zbog svog ponašanja na turniru u Dubaiju.

Rubljov se u finišu meča sa Aleksanderom Bublikom iznervirao zbog jedne odluke linijskog sudije na kojeg je vikao i navodno ga vređao na ruskom jeziku.

Prvobitno je kažnjen sa oduzimanjem svih bodova (200) i novca (157.755), ali je na kraju kazna preinačena u plaćanje 36.400 dolara.

Nakon odluke ATP oglasio se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Tviteru, da bi potom ovaj slučaj prokomentarisao u Indijan Velsu.

"Nije bilo teško da se izvinim uopšte. Ja sam pogrešio. Nedopustivo je da se ponašam tako, da podignem ton. Nije važno da li je linijski sudija, navijač ili običan čovek. Nisam neko ko sebi dozvoljava takve stvari", rekao je Rubljov i dodao:

"Nije bitno da li je ta osoba bila u pravu ili ne. Jednostavno, to je nedopustivo. To je nepoštovanje. Osećam se krivim i sramota me je što sam dozvolio tako nešto".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.