Nadalova osveta Rosolu

Izvor: B92, 26.Jun.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalova osveta Rosolu

Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Vimbldona pošto je posle velike borbe savladao Lukaša Rosola sa 4:6, 7:6, 6:4, 6:4.

Prvi teniser sveta se tako osvetio Čehu za poraz na istom mestu pre dve godine.

Rosol je i ovoga puta bio blizu senzacije. Dobio je prvi set, imao je brejk prenosti u drugom, a veliku šansu propustio je u taj-brejku drugog seta.

Imao je vođstvo od 5:3, potom je imao i set loptu za 2-0 na 6:5, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal je nekako uspeo da se izvuče, dobio je tri vezana poena i izjednačio je na 1-1.

U nastavku meča Španac je uspeo da slomi otpor Rosola, pravio je brejkove na vreme i ipak je slavio. Njegov naredni rival u Londonu je Mihail Kukuškin iz Kazahstana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rosol namučio Nadala

Izvor: Akter, 26.Jun.2014

Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Vimbldona, iako je bio na poen od gubitka prva dva seta u meču protiv Čeha Lukaša Rosola, koga je na kraju savladao sa 4:6. 7:6 (8:6)), 6:4, 6:4

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.