Rodik brani Medvedeva: Samo idioti mogu to da kažu

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 15:29

Rodik brani Medvedeva: Samo idioti mogu to da kažu

Američki teniser Endi Rodik poprilično ceni Danila Medvedeva, koga smatra jednim od najpotcenjenijih igrača svih vremena.

Rodik je naveo niz činjenica koje idu u prilog Medvedevu, finalisti Australijan opena.

Danil je u karijeri osvojio jednu Grend slem titulu, uz pet poraza u finalima, od kojih su naročito bolni oni protiv Rafaela Nadala i Janika Sinera u Melburnu, kada je ispuštao 2-0 u setovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Jedan je od najpotcenjenijih igrača ikada", rekao je Rodik.

Medvedev je osvojio 20 ATP titula, od čega su šest iz masters serije, plus ona sa ATP finala 2020. godine u Londonu.

"Odmah ću reći, bolji je nego što sam ja ikada bio. Ima dvadesetak titula. Osvojio je dosta mastersa, Završni masters, bio je broj jedan, pobedio je Novaka Đokovića u Grend slem finalu".

Kritičari Medvedeva smatraju da će ostati na toj jednoj Grend slem tituli.

"Igrao je dva uzastopna Grend slem finala. Idioti koji ne znaju o čemu pričaju ga zovu ‘One Slam Wonder’", kazao je Rodik.

Inače, Rodik je u karijeri osvojio 32 titule, od čega jedan US open (2003), a iste godine je bio i najbolji igrač sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.