Rim: Fonjini eliminisao Marija

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 22:45

Rim: Fonjini eliminisao Marija

Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se u drugo kolo mastersa u Rimu, pošto je pobedio 42. igrača sveta Endija Marija posle tri seta, 6:4, 4:6, 6:4.

Fonjini, 130. teniser sveta, pobedio je posle nepuna tri sata.

On je pet puta oduzeo servis Mareju, koji je napravio četiri brejka, sva četiri u drugom setu.

Fonjini će igrati protiv srpskog tenisera Miomira Kecmanovića, koji je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 30. nosilac bio slobodan u prvom kolu.

U drugom kolu je i Francuz Artur Rinderkneh pobedom protiv Italijana Fabija Kobolija 6:4, 6:3. On će igrati protiv četvrtog nosioca Norvežanina Kaspera Ruda.

Francuski teniser Greguar Barer pobedio je Amerikanca Brendona Nakašimu sa 6:3, 6:3. Njegov protivnik u drugom kolu biće 11. nosilac Rus Karen Hačanov.

Australijski teniser Aleksej Popirin plasirao se večeras u drugo kolo mastersa u Rimu, pošto je pobedio sunarodnika 78. igrača sveta Kristofera O'Konela posle dva seta, 6:2, 7:6.

Popirin, 77. teniser sveta, pobedio je posle sat i 37 minuta.

On je u prvom setu napravio dva brejka i bez većih problema poveo u meču. Teniseri su u drugom setu napravili po brejk i odigran je taj-brejk, koji je Popirin dobio sa 7:5.

Popirin će u drugom kolu igrati protiv Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima, koji je kao 10. nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Ruski teniser Roman Safiulin plasirao se u drugo kolo pobedom protiv Amerikanca Markosa Džirona 6:4, 6:3.

Njegov protivnik biće Amerikanac Sebastijan Korda, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Favoriti sigurni u Rimu

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 14:46

Španski teniser Roberto Karbaljes Baena plasirao se u drugo kolo mastersa u Rimu, pošto je pobedio 157. igrača sveta Uga Delijena iz Bolivije...Baena, 51. igrač sveta, pobedio je posle sat i 27 minuta, a po setovima je bilo 6:2, 6:3...On je četiri puta oduzeo servis Delijenu, koji nije napravio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.