Rekao sam mu da je idiot, vređao sam ga VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2020, 19:12

"Rekao sam mu da je idiot, vređao sam ga" VIDEO

Argentinski teniser Dijego Švarcman otkrio je zašto ne razgovara sa Danilom Medvedevim.

Argentinac i Rus su imali nesuglasice tokom meča ATP kupa ove sezone.

Stvari su otišle predaleko u tolikoj meri da Dijego ne želi više ni "ćao" da kaže Danilu.

"Više ga ni ne pozdravljam. Imali smo dobar odnos. U takmičenjima postoje trenuci kada možete da se posvađate, ali onda da se izvinite. Može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se desi da 'poludite'. Ali, više ne treniram sa njim i više se ni ne čujemo", rekao je Švarcman za "ESPN".

Trenutno deveti teniser planete je otkrio i zašto je situacija takva kakva jeste.

"Napravio sam brejk a 5:3 i to proslavio tako što sam pogledao ka svojoj klupi. Kada sam servirao na 5:4, bilo je 0:30, napravio sam duplu servis grešku i on je vrisnuo od sreće. Pogledao sam i pomislio: 'Ovo je čudno'. Bilo je 0:40, izgubio sam poen i on je osvojio set sa 6:4, pogledao me, pa pogledao klupu Argentine. Rekao sam: 'On je kreten'. Tada sam mu rekao da je idiot. Vređao sam ga", priča Švarcman nastavlja:



"Kao da je postigao gol u fudbalu i krenuo da slavi pred vama i vašim navijačima. Nešto kasnije kapiten reprezentacije Rusije Safin mi se izvinio i rekao mi: 'On je malo lud, ne razumem zašto je to uradio'".


"Peke" i Medvedev su pored tog duela u Australiji odigrali još dva, a u sva tri je pobedu beležio ruski teniser.

U meču o kojem govorimo se, ipak, dešavalo "svašta nešto". Pogledajte jednu situaciju:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.