Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2020, 12:52

Raonić odustao, Dimitrov bez kapi znoja u polufinalu

Kanadski teniser zbog povrede napušta ATP turnir u Antverpenu i ujedno završava sezonu

Ništa od današjeg derbija dana na ATP turniru u Antverpenu između Miloša Raonića i Grigora Dimitrova. Dva asa sa Balkana trebalo je u okviru četvrtfinala da se odmere šesti put, ali do susreta ipak neće doći.

„Krivac“ za to je Kanađanin rodom iz Podgorice pošto je primoran do odustane zbog povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zvanično ima problema sa abdominalnim mišićem, što nije naivno i traži mirovanje i višesedmični oporavak u zavisnosti od stepena povrede. Raoniću je ovo ujedno i poslednji turnir sezone, pošto se nije prijavio za naredne, te mu sledi rekovalescencija do decembra.

(1,20) DE MINOR – DŽIRON (5,80)

Naredni protivnik bugarskom teniseru će biti pobednik meča između mladog Australijanca Aleksa de Minora i američkog kvalifikanta, Markosa Džirona. Turnir u Antverpenu je ATP 250 kategorije, igra se na tvrdoj podlozi u hali za nagradni fond od 394.800 evra. Prošle godine titulu je osvojio Endi Mari.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.