Ramos Vinjolas i Molčan u drugom kolu Madrida

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 15:57

Ramos Vinjolas i Molčan u drugom kolu Madrida

Španski teniser Albert Ramos Vinjolas plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 69. igrača sveta Ilju Ivašku iz Belorusije 4:6, 7:6, 6:2.

Ramos Vinjolas, 60. teniser sveta, pobedio posle nepuna tri sata.

Ivaška je u devetom gemu prvog seta napravio brejk, sačuvao tu prednost i poveo u meču. U drugom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk, koji je španski teniser dobio sa 7:3.

On je u odlučujućem setu dva puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduzeo servis protivniku i plasirao se u drugo kolo. Njegov protivnik biće sunarodnik Alehandro Davidovič Fokina.

Slovački teniser Aleks Molčan plasirao se u drugo kolo pobedom protiv Kineza Ibin Vua 6:2, 6:4. On će igrati protiv Japanca Jošihita Nišioke, koji je kao 28. nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Holanđanka Aranča Rus plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Amerikanku Amandu Anisimovu sa 7:5, 6:2. Njena protivnica biće Grkinja Marija Sakari, koja je kao deveti nosilac bila slobodna u prvom kolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.