Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 16:07

Ramenski nema problema sa adaptacijom

Gomila mečeva u stonom tenisu

Stoni tenis se ne zaustavlja. Iz dana u dan na programu je ogroman broj duela, a pored "standardnih" Rusa i Ukrajinaca priključili su se i Brazilci, Kinezi... Što će reći, umesto dosadašnjih 100 i kusur igara, sada dnevno bude i preko 200 mečeva.

Mi akcenat bacamo na moskovsku Pro ligu, koju smo imali prilike da pratimo tokom pandemije virusa korona i upoznamo se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pojedinim igračima.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Tamo nam je za oko zapao dvoboj Igora Ramenskija i Ilje Novikova (19.00). Ramenski nije igrao u Pro ligi više od mesec dana. Prvi start za njega 27. maja nije bio loš. Ovaj igrač je dobio dve od četiri borbe i spreman je da nastavi istim putem tokom večernjih igračkih sesija. Jedna od pobeda Ramenskija bila je nad Novikovim, i to u tri seta (11:9, 11:9, 11:8).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ilja Novikov trenutno ne pokazuje stabilne rezultate u Pro ligi. Na račun ovog asa poslednja dva dana upisane su samo četiri pobede u deset utakmica. Tokom jutarnjeg turnira 27. maja, Novikov je uspeo da osvoji samo jedan meč. Daleko od toga da je u najboljem stadijumu igre...

Ako se osvrnemo na međusobne dvoboje, Ramenski je uspešniji. Na prethodnih deset okršaja slavio je šest puta. Ramenski je pokazao da nema problema sa adaptacijom nakon raspusta, pa bi tokom večernjeg meča Igor ponovo mogao da nadmaši Novikova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.