Rafa STRAŠNI! Bez izgubljenog seta do polufinala Melburna! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa STRAŠNI! Bez izgubljenog seta do polufinala Melburna! (video)

U sjajnoj formi igra najbolji španski teniser na početku nove sezone, ali tek mu slede teška iskušenja.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal plasirao se danas u polufinale Australijan opena u Melburnu, pošto je danas u tri seta savladao američkog predstavnika Fransesa Tijafoa, 39. na ATP listi sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4 i 6:2.

Sav posao Nadal je završio za jedan sat i 50 minuta i tako nastavio fenomenalan niz koji je započeo od prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola.

Naime, sve mečeve je dobio maksimalnim rezultatima, bez ijednog izgubljenog seta, uz samo jedan odigran taj-brejk, a rivali su mu, redom, bili Dakvort, Ebden, De Minaur, Berdih i Tijafo.

U poređenju sa Đokovićevim rivalima (Kruger, Conga, Šapovalov, Medvedev), jasno je da je Nadal imao lakši žreb, što je umeo da na najbolji način iskoristi, ali u polufinalu ga čeka mnogo teži posao.

Rival će mu biti sjajni Grk Stefanos Cicipas, nadolazeća zvezda svetskog tenisa, koji je u četvrtfinalu eliminisao španskog predstavnika Roberta bautistu-Aguta.

-

3️⃣0️⃣th Grand Slam semifinal.@RafaelNadal #AusOpen pic.twitter.com/eijorlz1E5

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANAC POČISTIO NAJVEĆU SENZACIJU MELBURNA: Nadal ubedljiv protiv Tijafoa, sa Cicipasom za finale

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Australijan opena pobedom nad Amerikancem Frensisom Tijafom 6:3, 6:4, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Izvor: Beta, 22.Jan.2019

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 6:3, 6:4, 6:2.Nadal je do svog 30. grend slem polufinala u karijeri stigao posle sat i 47 minuta igre.Šampion Australijan opena iz 2009. je prva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.