Radvanska osvojila Završni turnir sezone u Singapuru

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radvanska osvojila Završni turnir sezone u Singapuru

Poljska teniserka Agnješka Radvanska osvojila je Završni turnir sezone u Singapuru, pošto je u finalu savladala Čehinju Petru Kvitovu sa 6:2, 4:6, 6:3.

U njihovom devetom međusobnom duelu Radvanjska je do treće pobede došla posle dva sata i šest minuta igre.

Poljakinja, koja je u grupnoj fazi takmičenja zabeležila dva poraza i jednu pobedu, odigrala je jedan od najboljih mečeva na Završnom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezone u Singapuru. Ona je prvi set dobila prilično lako, servis joj veoma dobro funkcionisao, i dvaput joj je pošlo za rukom da u tom periodu napravi brejk, pa je do prednosti u setovima došla već posle 32 minuta igre.

Radvanska je veoma dobro počela i drugi set, pošto je odmah na početku uspela da napravi brejk, ali je od tog trenutka Kvitova zaigrala znatno bolje, pa je Poljakinji u šestom i 10. gemu uspela da oduzme servis i dođe do izjednačenja u setovima.

Kvitova je na početku odlučujuće deonice povela sa 2:0, ali je Radvanska uz dva brejka uspela da preokrene rezultat. U završnici susreta Poljakinja je još dvaput uspela da oduzme servis Kvitovoj, petoj teniserki sveta, te na taj način dođe do svog trećeg trofeja u sezoni.

Šesta teniserka na svetskoj rang listi je tako osvojila 17. trofej trofej u karijeri, ujedno i najvredniji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radvanjska najbolja kad je najteže

Izvor: Mondo, 01.Nov.2015

Bez obzira na dva poraza u grupnoj fazi, Agnješka Radvanjska je osvojila Završni turnir sezone u Singapuru...Foto: AP/Joseph Nair..Poljska teniserka Agnješka Radvanjska osvojila je Završni turnir sezone u Singapuru, pošto je u finalu savladala Čehinju Petru Kvitovu 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:3...U...

Nastavak na Mondo...

Radvanjska osvojila Završni turnir sezone u Singapuru

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2015

Poljska teniserka Agnješka Radvanjska osvojila je danas Završni turnir sezone u Singapuru, pošto je u finalu savladala Čehinju Petru Kvitovu sa 2:1, u setovima 6:2, 4:6, 6:3...U njihovom devetom međusobnom duelu Radvanjska je do treće pobede došla posle dva sata i šest minuta igre...Poljakinja,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Radvanjska osvojila Završni turnir u Singapuru

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2015

Poljska teniserka Agnješka Radvanjska osvojila je danas Završni turnir sezone u Singapuru...Radvanska je u finalu savladala Čehinju Petru Kvitovu sa 2:1, u setovima 6:2, 4:6, 6:3...U njihovom devetom međusobnom duelu Radvanjska je do treće pobede došla posle dva sata i šest minuta igre...Poljakinja,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.