Radvanjska: Kako da dohvatim 190 km/h u stranu?

Izvor: B92, 28.Jan.2016, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radvanjska: Kako da dohvatim 190 km/h u stranu?

Agnješka Radvanjska rekla je da nijedna teniserka nema šansu kada Serena Vilijams igra najbolje što može.

Vilijamsova je ostvarila plasman u svoje 26. Gren slem finale pošto je u polufinalu Australijan opena deklasirala Radvanjsku sa 6:0, 6:4.

Bio je to njihov deveti međusobni duel, a Poljakinja je do sada osvojila samo jedan set.

„Nisam čak ni ljuta jer znam da je ona igrala previše dobro danas. Mislim da je nebitno koji stil imate kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Serena igra tako. Ako igra svoju igru, onda je to drugi nivo. Kada servira 190 km/h u stranu ne znam ko će to da uhvati. Ja sigurno neću“, rekla je Poljakinja.

Amerikanka je posebno impresivna bila u prvom setu.

„Ako igra najbolje kao što je igrala u prvom setu, onda je velika razlika između nje i svih ostalih. Niko ne može da igra na tom nivou. Ona pokazuje sjajan tenis na svim Gren slemovima. Pokazuje da želi da ih osvoji. Radi sve ispravno. Niko ne može da joj priđe.“
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.