Radukanu se vraća za Novu godinu na Novom Zelandu

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 12:37

Radukanu se vraća za Novu godinu na Novom Zelandu

Britanska teniserka Ema Radukanu vratiće se takmičenjima u januaru na turniru u Oklandu.

Šampionka Ju Es opena iz 2021. godine nije igrala od aprila i pala je na 296. mesto na WTA listi posle tri operacije.

Za učešće na novozelandskom turniru, koji se održava od 1. do 7. januara, Radukanu je dobila specijalnu pozivnicu organizatora, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

Takođe, najavljeno je i učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Amerikanke Koko Gof i Dankinje Karoline Voznijacki.

Radukanu je ove godine odigrala samo devet mečeva, a u maju je operisala obe ruke i levi skočni zglob.

Bolovi u kostima blizu ručnih zglobova su je mučili od kraja prošle godine.

Pošto je povređena više od šest meseci, Radukanu ima pravo da koristi zaštićeni renking 103. mesta na WTA listi koje je zauzimala po završetku turnira u Madridu, poslednjem na kome je učestvovala.

Ona zbog toga ne može direktno da se plasira na Australijan open, već će morati da igra kvalifikacije ili da čeka da joj organizatori ponude specijalnu pozivnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.