Radukanu operisana – propušta Vimbldon

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 17:20

Radukanu operisana – propušta Vimbldon

Britanska teniserka Ema Radukanu operisala je obe ruke i skočni zglob, objavila je mlada teniserka na svom Instagram nalogu.

Šampionka US opena iz 2021. godine imala je probleme sa kostima obe ruke, zbog čega je propustila turnir u Madridu.

"Sa sigurnošću se može reći da je poslednjih 10 meseci bilo teško jer sam se suočila sa ponavljanom povredom kosti obe ruke. Dala sam sve od sebe da savladam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bol i da ga izlečim tokom većeg dela ove i kraja prošle godine, tako što sam dramatično smanjila opterećenje treningom, propustila nedelje treninga, kao i smanjila prošlu sezonu da bih pokušala da ga izlečim. Nažalost, to nije dovoljno. Razočarana sam što ću biti van terena narednih nekoliko meseci", objavila je Radukanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.