Radukanu: Nema problema ako moram da krenem sa dna

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 23:50

Radukanu: Nema problema ako moram da krenem sa dna

Britanska teniserka Ema Radukanu priznala je da nije favorit za osvajanje US Opena, koji počinje 29. avgusta u Njujorku, prenose američki mediji.

Radukanu (20) je prošle godine osvojila turnir u Njujorku. Tada je na US Open došla kao 150. igračica sveta, morala da igra u kvalifikacijama, a potom je stigla do prve grend slem titule.

"Već su me mnogo puta pitali: "Šta ako izgubim 2.000 bodova". Neka tako bude, počeću opet sa dna. Znam da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da uradim nešto što niko nije - iz kvalifikacija sam osvojila turnir, tako da se ne plašim da opet počnem od nule", rekla je Radukanu, koja će u prvom kolu turnira u Sinsinatiju igrati protiv Serene Vilijams.

Radukanu je bila prva Britanka koja je osvojila grend slem titulu od 1977. godine.

"Moram da prođem kroz te razvojne faze u nekom trenutku, pošto sam ih preskočila. Igrala sam fjučerse i onda sam osvojila US Open", podsetila je britanska teniserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.