Radmilo Armenulić: Dosta toga je trulo u srpskom tenisu!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2014, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmilo Armenulić: Dosta toga je trulo u srpskom tenisu!

Situacija nije najbolja i potrebno je nešto uraditi. Mislim da su finansije najveći problem, kaže potpredsednik Saveza

Počasni član Teniskog saveza Srbije Radmilo Armenulić smatra da su potrebne promene u toj organizaciji, napominjući da sadašnji predsednik Vuk Jeremić očigledno nema nekog interesovanja da ostane na funkciji.

- Situacija nije najbolja i potrebno je da se nešto uradi tim povodom. Mislim da su finansije najveći problem i da je to najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kočnica u normalnom funkcionisanju Saveza.

Očekujem da skupština TSS bude održana do kraja novembra, i tada bi trebalo da se dese neke promene, pre svega u Upravnom odboru. Taj organ broji 19 članova i smatram da je to mnogo. Zbog privatnih obaveza, sastanci se retko održavaju, i to otežava funkcionisanje Upravnog odbora - kazao je Armenulić.

Počasni predsednik TSS priznao je da je njegov prvi favorit za izbor novog predsednika Saveza bio Bratislav Gašić.

- Moj prvi pik je bio Gašić, ali on je zbog političke odluke morao da povuče svoju kandidaturu. Jeremiću ističe mandat sledećeg leta i pretpostavljam da će se on povući sa ove funkcije jer se posvetio nekim drugim stvarima - zaključio je Armenulić.

(M. N.)

Izbori

VIŠE KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA

Radmilo Armenulić je istakao da se u jednom trenutku kao ozbiljan kandidat pominjao i Mirko Petrović, predsednik „Dunav osiguranja“.

- Pretpostavljam da će za novog predsednika TSS biti više kandidata, ali stvarno ne znam koja su imena u pitanju - istakao je Armenulić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.