RUS ŠOKIRAO IZJAVOM: Novaku potrebno 14 AO da bude na Nadalovom nivou

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 21:51

RUS ŠOKIRAO IZJAVOM: "Novaku potrebno 14 AO da bude na Nadalovom nivou"

Prve reči nakon Rafinog povlačenja...

Glavna teniska vest ovih dana jeste Rafino otkazivanje učešča na Rolan Garosu. Ruski teniser Danil Medvedev se posle plasmana u polufinale Rima dotakao te odluke Španca.

- Da, naravno da je loša vest jer ne želite nikoga da otkazuje zbog povrede, da se povlači, a posebno ne Rafa. Ako pričamo o favoritima, da, stanje se menja. I da je rekao 95 odsto sam siguran da neću igrati, i dalje bi bio favorit - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Medvedev.

- Tužne vesti. Srećan sam zbog toga što će pokušati da se vrati. Čuo sam da nije siguran kada bi se vratio igri i treninzima, ali želi da se vrati najdalje do početka naredne godine. Mislim da svi želimo da ga vidimo ponovo na terenu. Makar još nekoliko godina dok ne odluči da stane - kazao je Medvedev.

Rekao je i da Novak ima impresivnih 10 Australijan opena, ali da to nije u ravni sa 14 titula Otvorenog prvenstva Francuske u konkurenciji navećih nizova.

- U tenisu, sigurno. Mislim da je Novak osvojio devet, dest puta Australijan Open. Ipak, Rafa je osvojio ovamo 14. Možda Novak, ako dođe do 14 u Australiji, onda možemo da razgovaramo - izjavio je Medvedev.

Rival Medvedevu biće pobednik iz duela Cicipas-Ćorić.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.