RUKA NA KOLENA, PA JE POKUŠAO DA JOJ SKINE PANTALONE: Majka Endia Mareja žrtva seksualnog zlostavljanja, slavni teniser ljut

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

RUKA NA KOLENA, PA JE POKUŠAO DA JOJ SKINE PANTALONE: Majka Endia Mareja žrtva seksualnog zlostavljanja, slavni teniser ljut

Nije odmah saznao za strašan događaj.

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da je bio ljut kad je saznao da je njegova majka DŽudi bila žrtva seksualnog uznemiravanja.

Incident se dogodio pre osam godina na jednoj večeri posle panela o obrazovanju na kojem je DŽudi Mari prisustvovala, a majka Britanca je o svemu pisala u jednoj kolumni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Moj brat Džejmi je znao za to, ja nisam. Mama mi je sve rekla pre nego što je objavila članak. Bio sam veoma uznemiren i ljut, ali jednostavno nisam ni znao šta da kažem - rekao je Mari.

Jedan od čelnika panela o obrazovanju je prvo spustio ruku na koleno Marijeve majke, a onda je pokušao i da joj skine pantalone.

- Ona je jaka žena. To su situacije sa kojima se žene svakodnevno suočavaju i ko god to da pokuša mora da bude žestoko kažnjen - istakao je britanski teniser, osvajač tri gren slem trofeja i dva zlata na Olimpijskim igrama.

Marej će u prvom kolu Vimbldona, koji startuje u ponedeljak, igrati protiv DŽejmsa Dakvorta iz Australije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.