ROLAN GAROS: Olga nije imala nikakve šanse

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 12:56

ROLAN GAROS: Olga nije imala nikakve šanse

Bolja ide dalje.

Srpska teniserka Olga Danilović je u 2. kolu Rolan Gartosa izgubila od Švajcarkinje Žil Tajhman, 24. igračice na WTA listi. Na kraju je bilo 2:0 (6:4, 6:1), ali opet Olga mora biti srećna jer je konačno ostavrila neki rezultat posle dužeg odustav zbog povrede.

Srpska teniserka je prvi veći udarac doživela u šestom gemu prvog seta, tad je i pretrpela prvi brejk, posle čega se nije uspela oporaviti.

Nastavak drugog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča doneo je totalni debakl u igri Danilovićeve, za tili čas na semaforu je već stajalo 0:4 za njenu protivnicu.

Uspela je Olga da sačuva čast sa osvojenim gemom, no bilo je to sve sa njenog repertoara u ovom periodu meča.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Olgu Danilović, ali je čeka skok na WTA listi

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2022

Srpska teniserka Olga Danilović poražena je u drugom kolu Rolan Garosa jer je od nje bila bolja Švajcarkinja Džil Tajhman s 2:0, po setovima 6:4 i 6:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rolan Garos: Olga Danilović zadovoljna napredovanjem u igri

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2022

Srpska teniserka Olga Danilović, koja je danas u drugom kolu Rolan Garosa izgubila od Švajcarkinje Jil Tajhman sa 0:2 (4:6; 1:6) rekla je da je zadovoljna svojim učešćem na grend slemu u Parizu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.