ROLAN GAROS: Kraj za Đerea, sedmi nosilac prejak za Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 21:00

ROLAN GAROS: Kraj za Đerea, sedmi nosilac prejak za Srbina

Pružio otpor naš reprezentativac.

Srpski teniser Laslo Đere završio je učešće već na startu Rolan Garosa, pošto je od njega bio bolji sedmi nosilac Andrej Rubljov sa 3:1 (6:1, 3:6, 6:3, 6:4).

Rus je bez veće muke osvojio prvi set, dozvolivši našem asu samo jedan gem.

Momak iz Sente se nije predao. Đere je pretrpeo brejk na statrtu drugog seta, ali je odmah odgovorio ri-brejkom. U osmom gemu je realizovao drugu priliku za brejk, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u na svoj servis u devetom gemu iskoristio drugu set loptu za 1:1.

Đere je sjajno počeo treći set. Poveo je 2:0, ali je Rubljov uspeo da mu oduzme servis u četvrtom gemu i poravna na 2:2. Rus je vezao 12 poena i stigao do 6:3 i 2:1 u setovima.

Stigao je u četvrtom setu i umor Lasla. Rubljov u petom gemu pravi brejk i rutinski stiže do četvrtog seta i konačnog trijumfa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.