RODIK: Nemoguće je dati statistički argument da Đoković nije najbolji ikad

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 13:59

RODIK: Nemoguće je dati statistički argument da Đoković nije najbolji ikad

Amerikanac odao priznanje srpskom teniseru.

Novak Đoković ispisao je nove stranice istorije prošle nedelje u Njujokru kada je osvojio Ju Es Open i tako stigao do 24. gren slem trofeja i izjednačio se na listi sa Margaret Kort.

Poslednji Amerikanac koji je osvojio turnir u Njujorku bio je Endi Rodik pre 20 godina i to mu je jedina gren slem titula, a jedan je od retkih tenisera koji ima pozitivan skor sa Đokovićem (5:4).

 - Nemoguće je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dati statistički argument protiv toga da je Novak Đoković najbolji ikad. To je kao dokazivanje gravitacije u ovom trenutku. Izjednačio je rekord Margaret Kort sa 24 Slema, ali želi sve rekorde. Želeće da dođe do 25. Posle toga, u suštini igra protiv samog sebe. Biće između onoga što je njegova motivacija i onoga što mu telo govori. Zdravlje nikada ne uzimate zdravo za gotovo, posebno ne pred kraj karijere, ali, ako je motivisan, njegovo telo izgleda kao da je potpuno u redu da igra još nekoliko godina - napisao je Rodik u autorskom tekstu za "Betway".
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.