RG - Osaka iz ponora do drugog kola

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Osaka iz ponora do drugog kola

Prva igračica sveta Naomi Osaka našla se pred eliminacijom sa Rolan Garosa, ali je posle velikog preokreta uspela da spreči senzaciju.

Prva teniserka sveta Naomi Osaka plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila Anu Karolinu Šmidlovu sa 0:6, 7:6(4), 6:1.

Naomi Osaka je do pobede stigla posle preokreta i dva sata igre, a u narednom kolu Rolan Garosa igraće protiv Viktorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Azarenke, koja je u dva seta bila bolja od Jelene Ostapenko (6:4, 7:6).

Kvalifikantkinja Kurumi Nara je sa 2:1 pobedila Dalilu Jakupović, dok je Magda Linet istim rezultatom bila bolja od Kloi Pake.

U drugo kolo plasirala se i Beloruskinja Arina Sabalenka, koja je bila bolje od Slovakinje Dominike Cibulkove, Lesija Curenko je pobedila Eženi Bušar, Karolin Garsija Nemicu Monu Bartel, dok je Medison Kiz eliminisala Evgeniju Rodinu.

Aleksander Zverev je u muškoj konkurenciji posle velikih problema sa 3:2 u setovima bio bolji od Džona Milmana.

Ivo Karlović je sa 3:1 savladao Felisijana Lopesa, dok je Džordan Tompson sa 3:0 bio bolji od Alehandra Davidoviča.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verdasko i Osaka u drugom kolu

Izvor: RTS, 28.Maj.2019

Španac Fernando Verdasko pobedio je Britanca Danijela Evansa sa 3:1 u setovima (6:3, 6:7, 6:3, 6:2) i plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. . Isto je uradio i Karen Hačanov, pošto je sa maksimalnih 3:0 savladao nemačkog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.