REZAI U DEPRESIJI, NEĆE NA TEREN

Izvor: Kurir, 25.Jan.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZAI U DEPRESIJI, NEĆE NA TEREN

PARIZ - Francuska teniserka Aravan Rezai povukla se iz reprezentacije za meč protiv Rusije u prvom kolu Fed kupa, kao i sa turnira u Parizu.

Ekip je na svom sajtu preneo da je Rezai duboko razočarana i nesrećna zbog nedavnih medijskih navoda o njenoj porodici, koji su, kako je rekla netačni.

"Pisanja o članovima moje porodice su bez osnova. Posle dogovora sa svojim timom odlučila sam da se ne takmičim u Fed kupu i na turniru u Parizu", navodi se izjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << francuske teniserke na sajtu Ekipa.

Rezai, 22. teniserka sveta, nije rekla kada će se vratiti na teren, već da će odluku o tome doneti narednih nedelja.

WTA je u nedelju zabranio članu porodice francuske teniserke da prisustvuje turnirima dok traje istraga o "ozbiljnim bezbednosnim pitanjima". U saopštenju nije navedeno o kome se radi.

"Porodične nesuglasice nisu retkost, a porodica mi je veoma važna", rekla je Rezai i istakla da tokom odsustva želi da se distancira od medija.

"U međuvremenu, tražim od medija da poštuju moju privatnost", dodala je ona.

Rezai je u karijeri osvojila četiri turnira, a u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije, na kome je bila 17. nosilac, izgubila je od Barbore Zahlavove Stricove posle tri seta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rezai u depresiji, ne može da igra

Izvor: Glas javnosti, 26.Jan.2011, 07:02

PARIZ - Francuska teniserka Aravan Rezai povukla se iz reprezentacije za meč protiv Rusije u prvom kolu Fed kupa, kao i sa turnira u Parizu...Ekip je na svom sajtu preneo da je Rezai duboko razočarana i nesrećna zbog nedavnih medijskih navoda o njenoj porodici, koji su, kako je rekla netačni..."Pisanja...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.