REĐAJU SE OTKAZI: Jedna od najboljih teniserki sveta neće igrati u Njujorku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 19:35

REĐAJU SE OTKAZI: Jedna od najboljih teniserki sveta neće igrati u Njujorku (FOTO)

Zabrinuta za svoje zdravlje.

Samo dan pošto je pobedila na turniru u Pragu, rumunska teniserka Simona Halep neprijatno je iznendila svoje igrače i organizatore grend slema turnira u Njujorku pošto je saopštila da neće igrati na Ju Es Openu i da je takvu odluku donela zbog zdravstvenih razloga.

 - Nakon procene svih faktora i okolnosti u kojima svi živimo, odlučila sam da ne putujem u Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na US Open. Uvek sa zdravlje stavljala na prvo mesto i zbog toga sam odlučila da ostanem u Evropi. Znam da su Teniski savez SAD i WTA neumorno radili kako bi događaj bio bezbedan. Želim svima uspešan turnir - napisala je Rumunka na Tviteru.

2/2

and I therefore prefer to stay and train in Europe. I know the @usta and @WTA have worked tirelessly to put on a safe event and I wish everyone there a successful tournament 🙏

— Simona Halep (@Simona_Halep) August 17, 2020

Halep je trenutno druga teniserka sveta, a najbolji rezultat na US Openu ostvarila je 2015. godine kada se plasirala u polufinale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.