RAZREŠIO SVE DILEME: Nole odgovorio da li igra za Srbiju u Nišu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZREŠIO SVE DILEME: Nole odgovorio da li igra za Srbiju u Nišu (FOTO)

Naši najbolji teniseri dočekuju Rusiju.

Naš najbolji teniser i svetski broj dva, Novak Đoković, potvrdio je da će igrati u Nišu protiv Rusije (od 3. do 5. februara) u Dejvis kupu.

JEDVA JE ZADRŽAO SUZE: Ovako je Mats Vilander komentarisao poraz Endija Mareja (VIDEO)

Dakle, reprezentacija Srbije će imati veliko pojačanje u prvom kolu Svetske grupe.

- Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno i igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom - poručio je Novak.

VESELO NA TRIBINAMA: Vavrinku navijač pomešao sa Federerom, a ODGOVOR je sve oborio sa nogu (VIDEO)

Zaista sjajna vest, biće to lepa prilika da domaći navijači uživaju, a i da Đoković vrati samopouzdanje i pobednički mentalitet. Naravno i da dobije dodatnu energiju pred nastavak sezone i trku za prvim mestom na ATP listi.

MA DA LI JE MOGUĆE? Posle poraza od Zvereva, Marej POMINJAO Noleta (FOTO)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.