Prvu čašicu alkohola sam popio sa Đokovićem, stalno se tukao sa Gulbisom

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 13:18

"Prvu čašicu alkohola sam popio sa Đokovićem, stalno se tukao sa Gulbisom"

Nekadašnji rumunski teniser Kozmin Georgesku otkrio je neke malo poznate detalje iz života Novaka Đokovića kojem je bio cimer.

Georgesku, koji je bio tek 1197. igrač sveta na vrhuncu, je u razgovoru za "Promsport" izjavio da je Đoković često ulazio u konflikte sa letonskim teniserom Ernestom Gulbisom.

"Sve je krenulo naopako kada je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Letonac Ernests Gulbis. Bili su potpuno različiti karakteri, on i Đoković. Nisi mogao da ih skloniš sa terena ni posle šest, sedam sati treninga, ali po svemu ostalom su bili potpuno drugačiji. Često su bili u sukobu. Lomili su rekete, svađali se i stalno su se tukli. Obojica su bili jako ambiciozni i ponosni, pa su se svađe često rešavale fizičkim obračunom", rekao je Georgesku.

Rumun je za mnogo stvari zahvalan Đokoviću, poput činjenice da je sa njim prvi put probao alkohol.

"Prvi put sam ušao u kafić sa Đokovićem. Prvu čašicu alkohola sam popio sa njim. Nole je bio malo stariji i zreliji od mene. On me je odveo u kafić i ponudio mi čašicu uz reči "Za mog dobrog prijatelja iz Rumunije"! To je bio moj prvi susret sa alkoholom i zahvalan sam Đokoviću za te trenutke", zaključio je Georgesku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SA OVIM TENISEROM SE NOLE TUKAO! Isplivali NEPOZNATI detalji o Đokoviću, jedan čovek odlučio da ispriča sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 08:56

Naš as mu je bio prvi cimer...Nekadašnji rumunski teniser, Kozmin Georgesku otkrio je nepoznate detalje iz života Novaka Đokovića...On se prisetio perioda kada je sa Noletom pohađao akademiju Nikole Pilića...- Upoznao sam neke neverovatne kolege, jedan od njih je bio Novak Đoković. Nole je bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.