Prvi poraz Tima u Beču

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 18:00

Prvi poraz Tima u Beču

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim pretrpeo je prvi poraz u sedmom meču "Dženerali Ostrijen Pro Siris".

Treći reket sveta savladan je, u trećoj grupnoj fazi, od strane Sebastijana Ofnera 163. na svetskoj rang listi sa 6:7(4),7:6(2),4:6.

Tim, kao i Ofner, koji je inače štićenik Timovog oca, kvalifikovani su za finalnu fazu najboljih osam igrača turnira organizovanog kako bi prebrodilo vreme od koronavirus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krize do ponovnog održavanja međunarodnih turnira.

Pre nego što Tim bude doputovao u Beograd, gde će učestvovati na turniru na koji je pozvao prvi reket sveta Novak Ðoković, on će imati još dva meča – protiv Lukasa Nojmajera i Davida Pihler.

"Adria tour" na programu je 13. i 14. juna u prestonici Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tim pretrpeo prvi poraz po povratku na teren

Izvor: RTS, 08.Jun.2020

Najbolji teniser Austrije Dominik Tim pretrpeo je prvi poraz u sedmom meču sa Sebastijanom Ofnerom na „Generali Austrian pro series“ turniru. Dominik Tim će krajem nedelje doputovati u Beograd kako bi učestvovao na "Adria tur" turniru na koji ga je pozvao prvi reket sveta Novak Đoković....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.