Prva titula serije 500 za Dominka Tima

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva titula serije 500 za Dominka Tima

Dominik Tim osvojio je petu titulu u karijeri, a prvu iz serije 500.

Peta titula u karijeri Dominika

Tim je u finalu turnira u Akapulku bio bolji od Bernarda Tomića sa 7:6, 4:6, 6:3.

Austrijanac je u februaru ostvario 13. trijumfa uz samo jedan poraz, a pobeda u Meksiku će mu doneti najbolji plasman u karijeri i od ponedeljka će biti 14. na ATP listi.

- Bilo je neverovatno. Ove tri nedelje su bile neverovatne. Podigrao sam prvi trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na turnirima iz serije 500 i prvi na tvrdoj podlozi, jednostavno to je savršeno. Finale je bilo baš kao što i treba da bude, dvojica mladih igrača, teniseri u usponu. Nadam se da ćemo još dosta finala odigrati jedan protiv drugog. Obojica smo toliko želili da trijumfujemo u ovom susretu, a ja sam presrećan što sam uspeo u tome i uspeo - rekao je Dominik nakon meča.

Tim je pre dve nedelje osvojio turnir u Buenos Ajresu, dok je 2015. najbolji bio u Gštadu, Umagu i Nici.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.