Prošla JJ, Conga prejak za Ducija!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošla JJ, Conga prejak za Ducija!

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila 57. teniserku sveta Juliju Gerges iz Nemačke posle dva seta, 6:3, 6:4.

Janković, 54. na ATP listi, pobedila je za sat i 28 minuta, četiri puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka.

Srpska teniserka će u trećem kolu igrati protiv osmog nosioca Ruskinje Svetlane Kuznjecove.

Janković je do sada 14 puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrala protiv 10. teniserke sveta Kuznjecove i ostvarila osam pobeda. Poslednja dva duela dobila je Janković, a poslednji put igrale su 2015. godine na turniru u Guangdžouu kada je pobedila sa 6:2, 7:5.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo prvog grend slem turnira u sezoni, pošto je izgubio od 12. igrača sveta Žoa Vilfreda Conge iz Francuske posle tri seta, 2:6, 2:6, 3:6.

Conga je pobedio za sat i 45 minuta. On je dominirao tokom celog meča, šest puta je oduzeo servis 94. igraču sveta Lajoviću, koji je napravio jedan brejk.

Conga, koji je postavljen za 12. nosioca, igraće u trećem kolu protiv pobednika duela Amerikanca Džeka Soka i Karena Kačanova iz Rusije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.