Priboj u srijedu domaćin Sportskih igara mladih

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jun.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priboj u srijedu domaćin Sportskih igara mladih

Priboj – Pod pokroviteljstvom opštine, a u organizaciji Sportskog saveza, u srijedu 12.juna u Priboju će se održati Sportske igre mladih. Ova manifestacija, kojom su obuhvaćeni brojni mladi sportisti se održava na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Priboj je jedan od gradova u kome će mladi sportisti imati priliku da se nadmeću u malom fudbalu, odbojci, odbojci na pesku, basketu, šahu, stonom tenisu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tenisu, rukometu i igri između dve vatre. Očekuje se preko 1500 učesnika Igara u Priboju. Svečano otvaranje Igara je u sredu 12. juna u 10 časova na sportskim terenima između škola, a Igre će otvoriti predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović. Priboj će inače istaći kandidaturu za domaćina generalnog otvaranja ove prestižne sportske manifestacije.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U Paraćinu počela manifestacija Sportsko leto

Izvor: Beta, 10.Jun.2019

U Paraćinu je danas počela manifestacija Sportsko leto "Tunga bunga plesom" u centru grada, u organizaciji Sportskog saveza opštine Paraćin.Prvog dana manifestacije učestvovali su osnovci paraćinskih škola uzrasta od prvog do četvrtog razreda.Ovo je već 17. godina kako opština realizuje manifestaciju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.