Preokret Đerea za drugo kolo Kicbila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2020, 19:18

Preokret Đerea za drugo kolo Kicbila

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Kicbilu, pošto je danas savladao Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa sa 6:1, 3:6, 7:6 (7:2).

Đere je u trećem setu gubio 4:0 u gemovima i imao 0:30 u petom, ali je uspeo da se vrati, a zatim u taj-brejku dođe do pobede.

Đere je prethodno prošao i dva kola kvalifikacija, a njegov naredni rival biće mladi Italijan Janik Siner, koji je savladao Nemca Filipa Kolšrajbera 6:3, 6:2.

Turnir u Kicbilu, na šljaci, igra se za nagradni fond od 542.695 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lajović eliminisan od 118. igrača na ATP rang-listi

Izvor: RTS, 10.Sep.2020, 13:28

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u drugom kolu ATP turnira u Kicbilu, pošto je danas izgubio od 118. igrača na svetu Nemca Janika Hanfmana 4:6, 6:3, 6:4. . Lajović je kao treći nosilac bio slobodan na startu turnira.. .Kasnije tokom dana svoje mečeve drugog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.