Poznate finalistkinje u Hongkongu i Seulu

Izvor: B92, 14.Okt.2023, 16:21

Poznate finalistkinje u Hongkongu i Seulu

Češka teniserka Katerina Sinijakova i Kanađanka Lejla Fernandes plasirale su se u finale turnira u Hongkongu.

Sinijakova je u polufinalu lako pobedila Italijanku Martinu Trevizan sa 6:4, 6:2, dok je Fernandes bila bolja od Ruskinje Ane Blinkove sa 6:2, 7:5.

Čehinja će se u nedeljnom finalu boriti sa petu titulu u karijeri, a Fernandes za svoju treću.

Kada je reč o turniru u Seulu, Džesika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pegula i Kineskinja Juan Ju će se boriti za finale.

Pegula je prošla u svoje četvrto finale u sezoni pošto je pobedila Belgijanku Janinu Vikmajer sa 6:4, 6:3, dok je Juan slavila protiv Amerikanke Emine Bektas sa 6:7, 6:4, 6:2.

Amerikanka će se u nedelju boriti za četvrtu titulu u karijeri. Na drugoj strani, Juan se plasirala u svoje prvo finale, a ujedno je postala i prva Kineskinja koja je stigla do meča za trofej u Seulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.