Povoljan žreb za Novaka u Rimu

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 19:23

Povoljan žreb za Novaka u Rimu

Srpski teniser Novak Đoković će u drugom kolu Mastersa u Rimu igrati protiv boljeg iz meča Luke Van Ašea iz Francuske ili Martina Ečeverije iz Argentine.

Prvi teniser sveta i branilac titule će biti slobodan na startu takmičenja u glavnom gradu Italije.

Eventualni duel protiv drugog tenisera sveta Karlosa Alkarasa je moguć samo u finalu.

Novak bi u trećem kolu mogao na Stena Vavrinku ili Grigora Dimitrova, dok su u njegovom delu žreba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su i Kameron Nori, Filip Krajinović, Feliks Ože Alijasim, Miomir kecmanović, Laslo Đere, Janik Siner.

Đoković bi u četvrtfinalu mogao na Holgera Runea, sedmog igrača sveta, dok su ostali projektovani parovi su Rud – Siner, Rubljov – Medvedev i Cicipas – Alkaras.

Od ostalih srpskih teniserea, Filip Krajinović će u prvom kolu igrati protiv Martona Fučoviča, Kecmanović je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom očekuje bolji iz meča Mar – Fonjini.

Đereu će prvi protivnik biti Francuz Konstant Lestijen.

Lajović takmičenje na Mastersu u Rimu početi protiv Portugalca Ninja Borgega, a ako slavi na tom meču u sledećem kolu ga očekuje duel protiv Stefanosa Cicipasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povoljan žrijeb za Đokovića u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2023

Izgleda da je žrijeb bio povoljan za srpskog tenisera Novaka Đokovića koji će u drugom kolu Mastersa u Rimu igrati protiv boljeg iz meča Luke Van Ašea iz Francuske ili Martina Ečeverije iz Argentine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.