Posle veze sa Tomljanovićevom: Čuveni teniser raskinuo i sa jednom od najzgodnijih Italijanki (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 19:15

Posle veze sa Tomljanovićevom: Čuveni teniser raskinuo i sa jednom od najzgodnijih Italijanki (FOTO)

Imali su lepu vezu, ali jednostavno moraju dalje.

Italijanski teniser Mateo Beretini je potvrdio da je raskinuo sa Melisom Satom.

Bivši finalista Vimbldona i nekada šesti teniser sveta je trenutno na 129. mestu i muči se sa formom od početka prošle sezone, otprilike od perioda kada je objavljeno da su on i Melisa u ljubavnoj vezi.

Beretini se od 2022. godine muči sa povredama i nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može da vrati formu iz 2021. kada je izgubio od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

- Pretpostavio sam da ćete postaviti ovo pitanje. Melisa i ja nismo više zajedno. Imali smo sjajnu vezu, imali smo veliko poštovanje jedno prema drugome, ali neću više pričati o mom privatnom životu - rekao je Beretini.

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

Mateo Beretini je prethodno bio u vezi sa teniserkom Ajlom Tomljanović.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.