Poruka Jelene Đoković posvećena posebnom muškarcu u njenom životu

Izvor: B92, 06.Avg.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Jelene Đoković posvećena posebnom muškarcu u njenom životu

Iako sada ima svoju porodicu, supruga najboljeg tenisera Jelena Đoković nikada ne zaboravlja na svoje roditelje i sestru.

Jelena je najnovijom fotografijom na Instagramu dirnula srca mnogih kada je kraj fotografije sa svojim ocem ostavila emotivnu poruku posvećenu njenom tati.

"Tako sam srećna što sam sa svojom porodicom, što provodim vreme sa njima, što imamo ove trenutke ispunjene ljubavlju. Iako već deceniju ne živimo zajedno, uvek se potrudimo da naše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme bude samo naše vreme. Svi znamo kako je odnos tate i ćerke poseban i to mogu da potvrdim sa ogromnom radošću i ponosom.

Marija i ja smo toliko srećne i zahvalne što imamo divne roditelje, pažljive roditelje, one koji nas inspirišu“, napisala je Jelena kraj fotografije.

Dok je Novak Đoković na Olimpijskim igrama u Riju, njegova supruga Jelena porovodi vreme sa svojom porodicom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.