Porodila se Biljana Tipsarević, ona i Janko detetu dali biblijsko ime

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2020, 18:29

Porodila se Biljana Tipsarević, ona i Janko detetu dali biblijsko ime

Dizajnerka se porodila danas u jednoj privatnoj klinici i na svet donela zdravog dečaka BILjANA i Janko Tipsarević postali su roditelji drugi put. Dizajnerka se porodila danas u jednoj privatnoj klinici i na svet donela zdravog dečaka, a popularnom teniseru je bilo omogućeno da sve vreme bude uz suprugu. Oni su odlučili da dečaku daju staro biblijsko ime Noa. Muško lično ime Noa veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija, kako u hrišćanskim, tako i u islamskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zemljama, i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u “Starom Zavetu”), kao i u islamu (pominje se u “Kuranu” kao jedan od proroka i sledbenika Muhameda i Allaha). Poznata je priča o potopu i barci koju je gradio Noje ili Noah, a prema uputima Boga kako bi izbegao “Veliki Potop”, jer je bio pravi vernik kome je Stvoritelj dodelio ulogu “spasioca” svih živih bića na zemlji. Par već ima jedno dete, ćerku Emili.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko ponovo otac, kako vam se sviđa ime deteta?

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020

Janko dobio sina...Supruga Janka Tipsarevića Bilja aje donela na svet jednog dečaka...Kako prenose beogradski mediji, sve je prošlo u najboljem mogućem redu, a Janko je bio sa svojom suprugom u jednoj privatnoj klinici...Ono što je mnogima interesantno jeste ime koje su Biljana i Janko podarili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.